top of page
90536904-UCufk.jpg

För företag & organisationer

Vill du belöna dina anställda eller göra en annan teambuilding-aktivitet? Firar ditt företag ett jubileum eller underteckning av ett hårt vunnit kontrakt?

Vinologie specialiserar sig på skräddarsydda privata vinprovningar i företagsmiljön.

Vi kan hantera er grupp upp till 24 personer.

Fichier_000.jpeg

Med vänner eller familj

Behöver du anordna en möhippa/svensexa eller bara en trevlig gemensam gåva för någon som firar födelsedag?

Tänk på vinprovning !

Vinologie anordnar ditt skräddarsydda privata evenemang hemma eller på  restaurang, upp till 24 personer.

Vinprovningar

CORPORATE

Emmanuel har 15 års av erfarenhet av näringslivet inom industribranschen bland annat som Key Account Manager.

Vinologie kan hjälpa dig att organisera en minnesvärd stund med era kunder och prospekt där vinprovning är ett bra tillfället att diskutera i en mer avslappnad miljö.  Provningarna kan animeras på svenska, franska eller engelska.

Corporate
IMG_0074.JPG

Business case : Team Northern Europe

Hur kan man knyta ihop ett nytt team där alla medarbetarna är spridda över hela Nordeuropa och jobbar i var sitt land ?

Genom en vintävling där ett franskt vin skulle prövas blint mot sitt motsvarade från varje land som fanns rund bordet !

Riesling från Nederländerna vs. Alsace, Champagne mot engelska mousserande vin, Chardonnay från Belgien mot Bourgogne...Alla fick gissa, ibland hade de rätt men de hade i alla fall alltid roligt.

Ett fantastiskt minne !

Hur mycket kostar det ?

Vi ger alltid en preliminär offert gällande skräddarsydda vinprovningar efter att vi har förstått era önskemål och sällskap.

Vinet köps genom Systembolaget eller tillståndshavaren om vinprovning äger rum i restaurangmiljö -  vi fixar allt åt er på ett smidigt sätt.

Out of the office ?

Om du föredrar att ha provning i en annan lokal är vi glada att arrangera er provning hos våra samarbetspartners på Östermalm som dessutom kan ordna mat eller tilltugg i samband med vinprovning.

En gåva du kommer att glömma

 Ska du fixa en möhippa/svensexa eller kanske en fin gemensam gåva till någon som fyller år ?  Vinologie fixar din skräddarsydda privata vinprovning i hem- eller restaurangmiljö för upp till 24 personner.

Provningarna kan animeras på svenska, franska eller engelska.

En lyckad 40 års present

Vilken present kan man ge till en vinamatör som fyller 40?

En vinprovning med vänner hemma förstås !

En fantastisk vinprovning runt Bourgogne vinhuset Bouchard Aîné & Fils som bjöd på en resa rund flera prestigefulla "appellations".


Massor med anekdoter och intressant information som vi fick direkt från det berömda vinhuset delades med deltagarna på denna vinprovning utöver det vanliga!

27651759-yst7z.jpg
Particuliers

Hur mycket kostar det ?

Vi ger alltid en preliminär offert gällande skräddarsydda vinprovningar efter att vi har förstått era önskemål och sällskap.

Vinet köps genom Systembolaget eller tillståndshavaren om vinprovning äger rum i restaurangmiljö -  vi fixar allt åt er på ett smidigt sätt.

Middag i stan?

Om du föredrar att ha provning i en annan lokal än hemma hos dig är vi glada att erbjuda er en provning hos våra samarbetspartner  på Östermalm  som dessutom kan fixa mat i samband med vinprovning.

bottom of page